PILLA Performance Eyewear

Forbedret øyehelse er det primære målet til PILLA Performance Eyewear

Øye tretthet er et område innen sportsvitenskapen som ofte overses av idrettsutøvere og trenere. Når det gjelder skytesport er øye tretthet forskjellen mellom en gullmedalje og ingen medalje. PILLA Performance Eyewear samarbeider tett med ZEISS for å skape en teknologi for å ivareta øyehelse og som gir idrettsutøvere best mulige forhold slik at man unngår øye tretthet. Ved å bruke PILLA ZEISS-objektiver, vår proprietære linse-teknologi, er vi i stand til å gi utøveren et klarhetsnivå som bare finnes i Pilla produkter.

 

Klart visuelt bilde

PILLA Performance Eyewear oppnår dette ytelsesnivået ved å bruke en optisk korrekt linse med innstilt fargefiltrering samtidig som Pilla fokuserer på å levere optisk perfekte rammesystemer. Øyekapasitet opprettholdes ved å bruke et objektivsubstrat som ikke skaper et forvrengt visuelt bilde som øyet må kontinuerlig tilpasse seg. Et sub-standard linse substrat gjør at øye muskler må jobbe mye mer for å holde seg i fokus. Dette vil kunne medføre øye tretthet på ett mye tidligere tidspunkt.

 

Lys kontroll

PILLA Performance Eyewear er pioner innen lys kontroll for skytesport. Det menneskelige øyet utfører sitt beste med riktig mengde lys inn i øyet. For mye eller for lite lys skaper en situasjon hvor øyet er anstrengt og riktig fokus kan ikke oppnås. Våre PILLA ZEISS-linser er spesielt formulert for å gi deg riktig belysning i de ulike belysningsforhold, samtidig som farge maksimeres, slik at øyet blir perfekt avslappet og i stand til å utføre bedre.

 

Forbedret farge gjengivelse

For en profesjonell utøver vil det å registrerer bestemte farger raskere kunne gi deg en konkurransefordelen. For eksempel kan vår Max Orange-fargeprofilfamilie gi en idrettsutøver opptil 600% økning i den oransje delen av det visuelle spektret. Gjennom samarbeidet mellom Pilla- og ZEISS-ingeniørgruppene har vi produsert de mest definerte og klare linsene som noensinne er laget, samtidig som vi opprettholder vår proprietære tilnærming til å forbedre fargegjennomgangen for utøveren.

 

PILLA skytebriller - You can’t hit, what you can’t see!

Hos Haugen Sporting kan du sette sammen ditt eget sett etter egne ønsker. Vi har god erfaring i å hjelpe kunder med å velge ut glass som passer til kundens behov og hjelper deg gjerne. Vi har til enhver tid inne ett stort utvalg i PILLA Outlaw X6/X7 og PILLA Panther X6 Post/No-Post til fornuftige priser. 

Ta gjerne turen over til vår facebook side for mer informasjon om produkter og priser.

 

Høre hva George Digweed har å si om skytebriller fra Pilla.

CEO Philip Pilla gir oss en introduksjon til Outlaw X serien. Dette er vår best selgende serie over mange år. Stadig nye glass å velge i. 

Her hør vi en innsikt i hva som ligger bak suksessen til Pilla.