"I have been using Longrange stuff for many years and I install a lot of 5 stands/ sporting clay courses. Never had a problem with any of the equipment and Neil and Jeremy are the nicest guys in the world, always willing to answer questions etc."

Pete Blakeley

"I am sure there are other good electronics out there, but I only have experience with Long Range. That experience is fairly extensive and I can recommend it without reservation. All of our machines fire very well using their electronics, I do not see any noticeable delay.We use 80 to 95 machines fairly regularly all hooked to Long Range.

I do not work for Long Range either, I just know from experience how they work and how good the customer service is."

Pat Welch

Det var i 2001 at Neil Chadwick bestemte seg for å begynne for seg selv og kjøpte selskapet Longrange LLC. Han har siden den gangen re-designet og videreutviklet hele produkt linjen. De første utgavene sendte all kommunikasjon på kun en frekvens, noe som til tider medførte problemer når flere sendere opererte ved siden av hverandre. Dette var ett problem som Neil straks bestemte seg for å løse. Med dagens system kan man operere 15 maskiner på 255 baner, altså 3825 maskiner uten at disse komme i konflikt med hver andre. Under USA's NSCA Natinoals i 2013 brukte alle 408 leirduekasterene Longrange LLC sendere og mottakere. Longrange LLC har vert leverandør av utløser systemer til alle de store mesterskapene i USA i lang en lang tid. 

De første settene med Longrange produkter kom til Norge og Karmøy høsten 2010. Det er ingen tilfeldighet at det var høsten 2010 og at det ble Longrange. Etter mitt første VM i FITASC Sporting i Italia i 2010 så innså jeg at treningen måtte legges om og det var behov for mye større variasjon på treningen og skytesituasjoner. Hvordan kunne dette gjøres på en enkel måte uten at jeg hele tiden måtte justere og flytte på maskiner? Det faktum at jeg ofte trener alene hadde også noe å si for valg av utstyr. Etter å ha snakket med, lest og studert forskjellige produkter på internett falt valget på Longrange. Nå har det snart gått 8 år og kort oppsumert så er eneste problemet som har vert er at det ser ut som skogsmus liker smaken på ledningene.

For å lære litt mer om Longrange kan du lese en artikkel fra ClayshootingUSA, link.

Haugen Sporting gjør salg, installasjon og service over hele Europa inkl Russland på veine av Longrange LLC.

Ta gjerne turen over til vår facebook side for mer informasjon om produkter og priser.

En gjennomgang av MT4300.

Presentasjon av T-serien inkludert av gjennomgang av enkelte Funksjoner.

TargetTag fra Longrange hjelper deg og din klubb til å begrense duesvinn.