Utleie

Haugen Sporting kan nå tilby ett helt unikt konsept innen leirdueskyting.

Skal du arrangere konkurranse og har for få maskiner?
Er du lei av å måtte bruke mangfoldige timer i forkant av stevner for å samle inn maskiner?
Er du lei av å måtte strekke metervis med kabler eller omprogrammere utløsere
Har du husket å lade batterier?

Alt dette kan du nå slippe.

Hvilket utstyr kan jeg leie?

Haugen Sporting har 20 topp moderne leirduekastere på hjul med tilhørende trådløse utløser. Med 20 maskiner kan du arrangere ti poster med leirduesti eller engelsk sporting. Du kan også ha inntil tre komplette Compak Sporting baner eller tre Fitasc Sporting baner med gamle systemet.

Leirduekasterene består i all hovedsak av typen MEC XP408 som hver har en kapasitet på 400 leirduer. Dette er topp modellen til MEC som er bygget i rustfritt stål og aluminium. Det er to stk MEC408XP chondell/rabitt kastere, to stk MEC 408XP battue, tolv stk MEC 408XP standard, to stk MEC 408XP standard left hand og til slutt to stk MEC 400E. Har også ombyggingssett for midi leirduer. Disse kan benyttes på samtlige maskiner unntatt battue maskinene.

Det trådløse utløser systemet er levert av Longrange og er ferdig programmert til ti poster med leirduesti eller engelsk sporting, samt at jeg har fire sett til compak og Fitasc Sporting. Hvert av disse fire settene kan operere inntil åtte leirduekastere. Dette betyr at når maskinene er på plass så vil det ta i underkant av ett minutt å koble rett mottaker til rett maskin.

Trening med full kontroll?

Vil du ha trening dagen før stevnet men har ikke nok personell som kan ta betalt for treningsduer på dei forskjellige banene så har vi også en løsning på det. Det trådløse systemet som Haugen Sporting bruker kan lett gjøres om slik at man må ha duekort for å skutt treningsduer. Med andre ord så er det nok med 1 til 2 mann for å administrerer hele treningsdagen. Skytterene som ønsker å trene kjøper seg ett forhåndsutfyllt duekort for så kunne gå ut i løypa å trene der dem vil. Har man ikke duekort får man ikke løst ut en eneste maskin. På denne måte sikrer klubben at man får betalt for hver leirdue som brukes.

Gratis er det vel neppe?

For at både stor og små klubber skal ha glede av dette tilbudet så er prisen på utleie delt i to grupper. Klubbene står fritt til å velge hvilken modell som skal benyttes til utrekning av utleie pris.

Alt 1, fast pris pr maskin pr døgn. Denne løsning passer for store stevner som gjerne går over flere dager og har over 100 deltakere.
Alt 2, det betales en liten sum for hver leirdue som blir kastet ut av maskinen. Denne passer for mindre stevner.

Ta kontakt så sender jeg deg en kalkulator som gjør det lettere å se hvilket alternativ som passer for deg og din klubb!